چندی پیش بود که رندرهای تلفن هوشمند خمیده LG G Flex که از نمایشگر OLED قابل انعطاف -ولی به کار گرفته شده در وضعیت ثابت- برخوردار است، لو رفت. حالا هم ۴ عکس و یک ویدیو از آن به دست آمده که این تلفن را با بدنه خمیده اش به نمایش می گذارند.
شایعات مختلفی درباره گلکسی S5 شنیده شده، از جمله سنسور اسکن چشمی که چیز دور از ذهنی -نه فقط برای سامسونگ- به نظر می رسد یا بدنه فلزی که معلوم نیست بالاخره به سری Galaxy S می آید، یا سامسونگ سری دیگری مثل Galaxy F را برای عرضه آن -البته که با قیمت بالاتر- تاسیس می کند.
بسیاری از کارشناسان یکی از دلایل موفقیت اپل را اشراف کامل بر روی هر دو مبحث نرم افزار و سخت افزار می دانند. قابلیت های iOS بی شک اگر بر روی سخت افزارهای بی کیفیت می نشست، هرگز اینچنین به چشم نمی آمد. اما آیفون و طراحی منحصر به فردش باعث شدند تا اپل پله های ترقی را به سرعت و یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد.
از حکایت اپل که بگذریم، به اندروید می رسیم. سیستم عامل دوست داشتنی گوگل که سینه چاکان بسیاری دارد. شاید گسترش اولیه این سیستم عامل را بتوان به خاطر ارائه آن بر روی دستگاه های متعددی در سراسر جهان دانست. اما سرانجام گوگل نیز چندی پیش متوجه این موضوع شد که جهت درخشش هرچه بیشتر نرم افزارش، باید وارد کارزار سخت افزار شود. این سیاست با ایجاد برندی به نام نکسوس آغاز شد. نکسوس ها که نام گوگل را یدک می کشیدند، با همکاری سایر کمپانی ها ساخته می شدند و به سرعت تبدیل به یکی از انتخاب های اصلی کاربران شدند. HTC، سامسونگ و ایسوس شرکت هایی بودند که در گذشته با گوگل در ساخت محصولات نکسوس همکاری کردند. اما اکنون نوبت به LG رسیده است.
نکسوس 4، تبلور تمامی تجربه هایی است که گوگل در محصولات قبلی کسب کرده و به جرات می توان گفت که سرانجام اندروید خانه ای درخور را برای خود پیدا کرده است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا نگاهی دقیق به آخرین عضو خانواده نکسوس داشته باشیم.
گوگل سرانجام متوجه شده که اگر می خواهد آیفون را به زیر بکشد، نمی تواند به پلاستیک و پلی کربنات و مواد مشابه در ساخت محصولاتش اتکا کند. بی تردید نکسوس 4 از لحاظ ساخت، یکی از با کیفیت ترین محصولاتی است که تا به حال مورد بررسی قرار داده ایم. درخشش دقیقا همان چیزی است که از یک لوکس انتظار دارید، و نکسوس 4 به خوبی از این عامل برخوردار است. باید اعتراف کرد که گوگل و ال جی موفق شده اند تا محصولی دلربا را روانه بازار کنند.
بدنه پشتی دستگاه کاملا از شیشه ساخته شده است و الگوی خاصی از مربع های ریز بر روی آن دیده می شود. نکته جالب در مورد این الگو این است که همیشه در معرض دید قرار ندارد و تنها در شرایطی که نور خاصی به آن بتابد، ظاهر می شود. هرچند این شیشه زیبایی خاصی به دستگاه بخشیده است اما باید اشاره کنیم که احتمال خط افتادن نیز بر روی آن زیاد است. لوگوی نکسوس بزرگ در وسط بدنه پشتی جای گرفته است و نام ال جی کوچکتر در پایین قرار دارد. دوربین و فلش را نیز در این قسمت می توانید پیدا کنید.
قسمت جلویی نکسوس 4 شباهت عجیبی به گلکسی نکسوس سامسونگ دارد، به نحوی که در نگاه اول به هیچ وجه نمی توانید آن ها را از هم تمیز دهید. مطمئناً اگر نام گوگل به عنوان عنصر مشترک هر دو محصول وسط نبود، شاهد یک دعوای داغ پتنتی بین این دو غول کره ای بودیم. اما نکسوس 4 برگ برنده ای در این قسمت دارد؛ موضوعی جزیی که تا به حال در هیچ محصول دیگری مشابه اش را ندیده بودیم. شیشه محافظ صفحه نمایش کمی بالاتر از لبه های کناری دستگاه قرار گرفته است و این موضوع باعث شده که در محل تقاطع این دو شاهد به وجود آمدن انحنایی دلچسب باشیم. این نکته ریز باعث می شود که هنگام کار با دستگاه و به خصوص موقع ورق زدن صفحات، انگشت شما با تیزی لبه ها برخورد نکند و به جای آن حس فوق العاده لمس انحنای شیشه، جایگزین شده است.
اطراف دستگاه جایی است که شاهد به کارگیری پلاستیک فشرده و یک نوار آهنی در کنار آن هستیم. سمت راست تنها پذیرای دکمه روشن/خاموش است، در حالی که سمت چپ دکمه های کنترل صدا به همراه محفظه سیم کارت تعبیه شده اند. قسمت فوقانی محل قرارگیری جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و حفره میکروفون است. یک حفره میکروفون دیگر نیز در قسمت تحتانی کار گذشته شده است. در کنار آن نیز پورت micro-USB را می توانید پیدا کنید. در همین رابطه جالب است بدانید که در نکسوس 4 از استاندارد معمول MHL برای پورت USB استفاده نشده، بلکه گوگل و ال جی ترجیح داده اند تا از تکنولوژی Slimport در این حوزه بهره ببرند. درست است که در اندروید 4.2 شما می توانید تصاویر خود را به کمک قابلیت Miracastبا دستگاه های دیگر به اشتراک گذارید، اما Slimport نیز این امکان را فراهم می کند تا به کمک یک آداپتور micro-USB به HDMI ، کابل مرتبط را به موبایل خود متصل نمایید و تصاویر را در دستگاهی دیگر مشاهده نمایید.
نکسوس 4 وزنی برابر با ۱۳۹ گرم دارد و با ابعاد ۹.۱ × ۶۸.۷ × ۱۳۳.۹ میلیمتر از گوشی های خوش دست به حساب می آید.
بالاتر اشاره کردیم که قسمت جلوی نکسوس 4 شباهت زیادی به گلکسی نکسوس دارد؛ حالا بشنوید از درون دستگاه که عینا از قطعات Optimus G استفاده می کند. به هیچ وجه چنین شباهت هایی را نمی توان یک نقطه ضعف بر شمرد، چرا که فرزند گوگل و ال جی به خوبی از ترکیب DNA این دو کمپانی، بهره برده است.
پردازنده APQ8064 چهار هسته ای است و روی فرکانس ۱.۵ گیگاهرتز تنظیم شده. این پردازنده از معماری Krait بهره برده و عضو خانواده Snapdragon کوالکام است. این پردازنده توسط یک رم ۲ گیگابایتی پشتیبانی می شود که این موضوع باعث اجرای هرچه روان تر اندروید ۴.۲ بر روی این دستگاه می شود. قبل از اینکه به تجربه عملی کار با نکسوس 4 بپردازیم، اجازه دهید مروری داشته باشیم به داده های آماری. در ابتدا جهت بررسی عملکرد کلی دستگاه از دو بنچ مارک Quadrant و AnTuTu کمک گرفتیم. نتایج کسب شده را در ادامه می توانید مشاهده نمایید:
در ادامه عملکرد 320 Adreno را به عنوان پردازنده گرافیکی دستگاه، با بنچ مارک Nenamark 2 مورد سنجش قرار دادیم:
همان طور که مشاهده می کنید نکسوس 4 نتوانسته در بنچ مارک ها نتیجه ای درخور بدست بیاورد. این در حالی است که Optimus G، با مشخصات سخت افزاری مشابه، توانسته بود کلیه رقبا را به زیر بکشید و در صدر جدول اکثر بنچ مارک ها جای بگیرد.
واقعیت این است که نکسوس 4 در عمل بسیار سریع است. فرمان های شما در اندروید بدون کوچکترین وقفه ای انجام می شود و بازی هایی مانند Modern Combat 4 به روان ترین شکل ممکن اجرا می شوند. گوگل ادعا می کند که نکسوس 4 یکی از سریع ترین تلفن های حال حاضر دنیا است. مشاهدات نشان می دهد که این ادعا چندان هم بیراه نیست، پس چرا بنچ مارک ها چیز دیگری نشان می دهند؟ تنها توجیهی که برای این اتفاق پیدا کردیم به نرم افزار دستگاه بر میگردد، جایی که تنها تفاوت Optimus G و نکسوس 4 را رقم می زند. نسخه ۴.۲ هرچند سرعت اندروید را برای کاربران افزایش داده، اما بر روی بنچ مارک ها تاثیر منفی گذاشته است. اتفاقی که باید امیدوار بود در Firmware های بعدی برطرف شود.
این محصول در دو مدل با حافظه های داخلی ۸ و ۱۶ گیگابایت عرضه می شود. نبود نسخه ۳۲ گیگابایتی زمانی بیشتر به چشم می آید که بدانید نکسوس ۴ از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمی کند. این نکته می تواند از لحاظ حجمی، محدودیتی جدی برای کاربران به وجود بیاورد. یکی دیگر از مشکلاتی که هنگام بررسی دستگاه، با آن مواجه شدیم، داغ کردن بیش از اندازه نکسوس 4 بود. در برخی از محصولات هنگام پیاده سازی برنامه های سنگین، با داغ کردن دستگاه مواجه می شوید. اما این بار فرآیند های سبکی مانند مرور صفحات وب نیز مقدمات داغ شدن دستگاه را فراهم می کرد. دمای دستگاه هنگام اجرای اپلیکینش سنگینی مانند Modern Combat 4، به حدی می رسید که به واقع می توانستید آتش جنگ را در دستان خود حس نمایید!
یکی از قابلیت های جالب این دستگاه که هنوز به مرحله اجرایی نرسیده، پشتیبانی آن از تکنولوژی شارژ وایرلس است. گوگل چندی پیش دستگاه شارژ بی سیم اختصاصی خود را معرفی کرد، این دستگاه به صورت یک کره طراحی شده که به صورت اریب شکاف خورده است. به گفته گوگل این دستگاه از استاندارد شارژ بی سیم Qi بهره می برد. لذا می توان امیدوار بود که تلفن های لومیا نوکیا نیز با آن هم خوانی داشته باشند. شایان ذکر است که هنوز قیمت و زمان عرضه این شارژر به بازار، اعلام نشده.
صفحه نمایش ۴.۷ اینچ است که توانسته در هر اینچ خود ۳۱۸ پیکسل را جای دهد و این بدین معناست که شما با کیفیت ۷۶۸ × ۱۲۸۰ روبرو خواهید بود. این صفحه نمایش توسط Gorilla Glass 2 محافظت می شود و می تواند تا ۱۰ لمس همزمان را پشتیبانی نماید. به لطف تکنولوژی IPS+ نکسوس 4 از زاویه دید بسیار خوبی نیز برخوردار است.
اگر بخواهیم مقایسه ای با گلکسی نکسوس داشته باشیم، باید بگوییم که رهایی از دست صفحه نمایش Super OMOLED و چینش Pentile بسیار لذت بخش است. صفحه نمایش گلکسی نکسوس همواره یکی از نکات منفی آن بوده که این بار در نکسوس 4 به یک ویژگی مثبت تبدیل شده.
جالب است بدانید که ال جی مانند Optimus G تکنولوژی Zerogap Touch را نیز در صفحه نمایش نکسوس 4 به کار برده است. این تکنولوژی در واقع فضای بین لایه های صفحه نمایش را از بین می برد و به طبع آن پیکسل ها به نمایشگر نزدیک تر می شوند (تقریبا مشابه کاری که اپل در آیفون 5 و مایکروسافت در سرفیس، انجام داده اند)
میزان روشنایی این دستگاه ۶۰۸ nit است. صفحه نمایش مذکور در نور آفتاب عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می دهد به نحوی که با ۵۰ درصد روشنایی شما می توانید به راحتی متون روی صفحه را مطالعه نمایید.
همین ابتدا اجازه دهید بگوییم که نکسوس 4 از دوربین خوبی برخوردار است، اما با در نظر گرفتن این موضوع که محصولات نکسوس معمولا باید به عنوان گل سرسبد اندرویدی ها شناخته شوند، انتظار کیفیت بیشتری را در این بخش داشتیم. دوربین ۸ مگاپیکسلی این دستگاه می تواند تصاویری سرزنده شکار کند. تصاویری که از شفافیت رنگ خوبی برخوردارند و کمترین میزان نویز را در آنها شاهد خواهید بود.از لحاظ پیکسلی نیز عکس های این دوربین با کیفیت 3264 × 2448 پیکسل به ثبت می رسند. امر فوکوس به خوبی صورت می پذیرد و دستگاه هنگام این کار در شرایط کم نور، از فلش نیز کمک می گیرد. عکس برداری از اجسام در فواصل نزدیک یکی از ضعف های دوربین نکسوس 4 شمرده می شود. جایی که گوگل و ال جی در طراحی قابلیت Macro، دقت چندانی را به خرج نداده اند.
گوگل ادعا می کند که بر روی عملکرد صحیح نکسوس 4 در نور کم، وقت زیادی را صرف کرده است. باید گفت که در واقعیت نیز کارکرد این محصول در نور کم قابل قبول است. اما قطعا نمی توان آن را در حد و اندازه های لومیا ۹۲۰ نوکیا دانست. فلش دستگاه از روشنایی خوبی برخوردار است و حتی در بعضی موارد روشنایی آن شاید بیش از حد هم باشد، چرا که در بررسی عکس های گرفته شده با فلش متوجه شدیم که نور زیاد، بر روی رنگ ها تاثیر گذشته و آن ها را از حالت واقعی خارج می کند.
اما از بحث های سخت افزاری که بگذریم، شاید مهمترین نکته در مورد دوربین نکسوس 4، نرم افزار آن باشد. جایی که گوگل در اندروید ۴.۲ تغییرات بسیاری را اعمال کرده است. یکی از قابلیت های جالبی که به وجود آمده، نحوه تغییر تنظیمات است. برای این منظور تنها کافی است انگشت خود را بر روی صفحه نگه دارید تا دایره تنظیمات در اطراف انگشت شما ظاهر شود. به گفته مهندسان گوگل این ویژگی در راستای آسان سازی عملیات و صرفه جویی در زمان به برنامه دوربین اضافه شده است.
یکی از قابلیت های جدید دوربین اندروید ۴.۲، ویژگی Photosphere نام دارد. این قابلیت را در واقع می توان نسخه ارتقا یافته پانوراما دانست که در آن شما دیگر محدود به جهتی خاص برای ثبت تصاویر نمی شوید. و می تواند تصاویر خود را به صورت افقی و عمودی، هر طور که دوست داشتید، به ثبت برسانید. شاید بهترین مثال برای تصاویر Photosphere، عکس های گوگل استریت باشند. اگر هنوز هم این ویژگی را درک نکرده اید، بهتر است برخی از بهترین عکس های شکار شده با کمک این تکنولژی را در صفحه گوگل+ یکی از مهندسین گوگل مشاهده نمایید.
اگر بخواهیم به دیگر ویژگی های برنامه دوربین بپردازیم می توانیم به قابلیت HDR، تنظیم نور سفید و ... اشاره کنیم. در مجموع انتظار تنظیمات پیچیده ای را از برنامه پیش فرض دوربین نداشته باشید. البته فراموش نکنید که همیشه می توانید از اپلیکیشن های بسیار پیشرفته تری که در گوگل پلی قرار دارد، برای دوربین دستگاه خود استفاده نمایید. اما هرچه در قسمت تنظیمات دوربین شاهد کمبود امکانات هستیم، در بخش ویرایش تصاویر، گوگل حسابی سنگ تمام گذاشته است. در این قسمت با برنامه ای فوق العاده روبرو هستید که با کمک گرفتن از افکت های متعدد و تنظیمات شگفت انگیز، به شما اجازه می دهد تا حال و هوای عکس تان را حسابی تغییر دهید.
فیلمبرداری با نکسوس 4 با کیفیت 1080p صورت می پذیرد که نتیجه نهایی آن با فرمت MPEG-4 ذخیره می شود. سرعت فیلمبرداری تنها ۲۲ فریم در ثانیه است که این اتفاق باعث می شود، هنگام بازبینی فیلم اصلا احساس تماشای یک ویدیو با کیفیت واقعی HD به شما دست ندهد. تنها نکته مثبتی که در این قسمت وجود دارد، امکان ثبت عکس در حین فیلمبرداری است، برای این کار تنها کافی است صفحه نمایش را لمس نمایید.
شاید در نگاه اول آپدیت اندروید از ۴.۱ به ۴.۲، یک به روز رسانی کوچک باشد، اما گوگل با جزییات بسیاری که در این نسخه اضافه کرده، دنیای جدیدی را به روی کاربرانش گشوده است.
بیایید بر روی برخی از این جزییات مروری داشته باشیم. اپلیکیشن جیمیل برخی از ایرادات عجیب نسخه اندرویدش را بر طرف کرده و اکنون به حد استاندارد برای استفاده رسیده. به کیبورد انگلیسی شیوه جدید جهت وارد کردن کلمات اضافه شده است که به آن Gesture Typing می گویند؛ در این روش لازم نیست تا انگشت خود را از روی صفحه بردارید، بلکه تنها باید حروف مورد نظر را یکی پس از دیگری لمس نمایید. این روش آنقدر لذت بخش است که از اعماق وجود آرزو خواهید که ای کاش توسعه دهندگان زود تر دست به کار شده و نسخه فارسی آن را ارائه کنند.
در نوتیفیکیشن سنتر، گزینه ای کوچک گنجانده شده است که با لمس آن میانبر هایی جهت کنترل تنظیمات دستگاه ظاهر می شود. دستیار صوتی گوگل اکنون تقویت شده و عملکرد بهتری را از خود بروز می دهد. در انتها نیز باید به تغییر اساسی اپلیکیشن ساعت اشاره کنیم، جایی که گوگل یکی از زیباترین و کامل ترین برنامه های ممکن در این زمینه را خلق کرده است.
نکسوس 4 قادر است در یک روز شلوغ کاری، شانه به شانه شما پیش بیاید و شارژ را تا آخرین دقایق روز در خود نگه دارد. اما اگر استفاده سنگینی از آن نکنید، شاید در روز دوم هم باتری خود را در اختیار داشته باشید. همان طور که نتایج به دست آمده توسط GSMarena را در بالا مشاهده می کنید، نکسوس 4 حدود ۱۴ ساعت می تواند زمان مکالمه در اختیار کاربر قرار بدهد. زمان مرور صفحات وب تنها ۴ ساعت است که شاید در مقایسه با رکورد ۹ ساعت آیفون 5، کمی نا امید کننده باشد. به هر ترتیب می توان گفت که باتری ۲۱۰۰ میلی آمپر در ساعت این دستگاه، عملکرد خوبی را از خود به جای می گذارد.
می توان گفت که اندروید در نسخه ۴.۲ به پختگی خاصی رسیده است و در حال تجربه مرحله ای است که برای اولین بار در طول حیات خود، نیاز به اختصاصی سازی توسط رابط کاربری شرکت های مختلف را حس نمی کند. تجربه این سیستم عامل بی نظیر در یک دستگاه خوش ساخت و با کیفیت، همان وظیفه ای است که نکسوس 4 به عهده دارد. گوگل با انتخاب قیمتی به شدت رقابتی برای این محصول (۲۹۹ دلار برای نسخه 8 گیگابایتی و آنلاک) نشان داد که حاضر است تمام تلاشش را برای به چالش کشیدن آیفون به خرج دهد و آن طور که شواهد نشان می دهد تا حدی نیز در این امر موفق بوده.
اگر به دنبال یک موبایل اندرویدی می گردید، نکسوس ۴ بهترین گزینه ای است که در حال حاضر می توانید در بازار پیدا کنید.
- کیفیت ساخت بالا
- صفحه نمایش خوب
- اندروید ۴.۲
- قیمت جهانی مناسب
- حافظه داخلی کم
- عدم پشتیبانی از حافظه خارجی
برای مشاهده عکس ها در اندازه واقعی، بر روی آنها کلیک کنید.
رقابت پرچمداران اکنون بازیگری جدید در مجموعه خود دارد. ال جی اکنون در بخش موبایل خود به جایی رسیده که محصولات جدیدش خطری جدی برای رقبا و صد البته گزینه ای قابل تامل برای مصرف کنندگان، به حساب می آیند.
این شرکت کره ای در سال های پیش سعی کرد تا به نوعی از رقیب هم وطن خود الگو برداری کند و محصولاتی با همان تفکر را روانه بازار سازد. در واقع ال جی تا مدتی همان سامسونگ بود، اما اندکی ارزان تر و البته چند روز عقب تر در زمان عرضه.
اما روند پیشرفت این کمپانی اکنون به G2 رسیده؛ محصولی که نشان می دهد ال جی آماده است تا راه خود را از سامسونگ جدا کند. محصولی که با نوآوری های متعدد، می تواند سکوی پرتابی باشد به سمت آینده ای بهتر؛ آینده ای بهتر برای شرکتی که دوست دارد بهتر باشد و در این راه تلاشش به وضوح قابل مشاهده است.
اما نوآوری های جی۲ تا چه حد کاربردی هستند و می توانند برای کاربران تجربه ای جدید را به همراه بیاورند؟ برای یافتن پاسخ این سؤال، چند روزی را با جی۲ سپری کردیم تا در نهایت بتوانیم تجربه کار با آن را در قالب بررسی برای شما منتشر کنیم.
کلاغ ها خبر آورده اند که یک هفته ای بیشتر تا رونمایی از سیستم عامل اندروید ۴.۴ کیت کت و تلفن نکسوس ۵ باقی نمانده. اگر این شایعه درست از آب درآید شرکت گوگل، ۲۳ ام مهر، ربات سبز با تن پوش شکلات کیت کت را در مراسمی مشترک با مدل جدید تلفن نکسوسی خود به روی صحنه خواهد فرستاد.
LG Display دقایقی قبل با انتشار یک بیانیه مطبوعاتی رسما خبر از شروع تولید انبوه نمایشگر OLED منعطف برای دستگاه های موبایل داد.
سونی بالاخره تلفنی را که مدت ها از آن به عنوان نسخه مینی اکسپریا Z1 یاد می شد معرفی کرد ولی این شاید بر زندگی کاربران غیر ژاپنی تاثیر خاصی نگذارد.
اغلب کسانی که سراغ سیستم عامل اندروید و دستگاه های اندرویدی می روند تنوع و امکان تغییر تا حد دگرگونیِ شکل و شمایل را از جمله ویژگی های آن می دانند. عوض کردن تِم سیستم عامل هم از مواردی است که همیشه مورد خواست کاربران بوده ولی تا کنون در اندروید خالص شاهدش نبوده ایم.
گویا مرز بعدی که تلفن های هوشمند پشت سر خواهند گذاشت، انعطاف پذیری نمایشگر است و اگر از زمانش می پرسید، مدیران سامسونگ تایید کرده اند که هفته آینده گلکسی نوت ۳ اکتیو را با نمایشگر منعطف رونمایی خواهند کرد.
آقای مینگ چی-کو که از تحلیلگران باسابقه بازار است، در جدیدترین پیش بینی خود خبر از احتمال استفاده از دوربینی مشابه آیفون 5s در دو آیپد جدید اپل برای سال ۲۰۱۳ داده.
امسال دو بار دست سامسونگ به خاطر تقلب در نتایج بنچمارک های پرچمدارهایش رو شد اول سر گلکسی اس ۴ و بعد به خاطر گلکسی نوت ۳. دیشب هم که مدیر ارشد بازار یابی اپل فیل شیلر در حساب توییترش از خجالت آن در آمد.
Ravensword Shadowlands یکی از زیباترین بازی های اندروید در سبک ماجراجویی می باشد که با فراهم آوردن محیط های بصری شگفت انگیز، برای شما تجربهای نوین را در انجام این بازی ها برایتان رقم خواهد زد. در این بازی می بایست به اکتشاف جهانی که در آن جزییات به دقت طراحی گردیده اند پرداخته، صدها آیتم های مختلف را جمع آوری نموده، از سلاح های قدرتمند استفاده کرده و بر مهارت خود در بازی بیافزایید. بازی بر اساس یک خط داستانی قدرتمند طراحی شده است که در آن میبایست به حل مسائل در قلمرو بپردازید .
ظله بالاخره پس از مدت ها انتظار کاربران، امروز بازی فوق العاده زیبای فیفا ۱۴ (FIFA 14) محصولی از کمپانی EA GAMES برای سیستم عامل اندروید منتشر شد! این بازی که از معتبرترین، پرطرفدارترین و هیجان انگیزترین بازی های ورزشی و فوتبال به شمار می رود به صورت رایگان عرضه می شود و تجربه ی بهترین بازی فوتبال را در اسمارت فون شما به ارمغان می آورد.
بازیکنان واقعی، تیم های واقعی، امکان زدن شوت های حرفه ای، کنترل های لمسی و گرافیک خیره کننده ی بازی بهترین بازی فوتبال را در موبایل شما به ارمغان می آورد. به گفته ی طراح بازی در پلی استوری احساس هیجان، لذت بعد از هر پاس با کنترل های لمسی جدید و معتبرترین باشگاه های فوتبال در سراسر دنیا را فقط در فیفا ۱۴ تجربه کنید
بازی فوتبال ۲۰۱۴ دارای بیش از ۳۳ لیگ با ۶۰۰ تیم و ۱۶ هزار بازیکن می باشد ؛ از لیگ برتر انگلیس بگیرید تا لالیگا و بوندسلیگای آلمان همگی در این بازی وجود دارند! وجود بیش از ۳۴ استادیوم معتبر از سراسر دنیا و همچنین قابلیت گوش دادن به زبان های ایتالیایی، اسپانیایی، آلمانی، فرانسوی و انگلیسی برای اولین بار در گوشی های اندروید تجربه ی بهترین بازی فوتبال را در موبایل شما به ارمغان می اورد.
یکی از قابلت های این بازی جنون روز می باشد که به شما اجازه می دهد باشگاه مورد علاقه و طرفداران خود را دنبال کنید! در این بازی تمامی آسیب های دنیای واقعی تعلیق و تغییر در فرم بازیکنان و تیم ها اعمال شدنی می باشد که بتوانید مهیج ترین بازی فوتبال را تجربه کنید .
در بازی فوتبال فیفا ۱۴ می توانید در مسابقات مختلف شرکت کرده و با کسب سکه برای تیم و بازیکنان خود آیتم های بیشتری را بخرید و به یک قهرمان واقعی تبدیل شوید و نهایت هیجان را تجربه کنید. کنترلرهای لمسی بازی شگفت انگیز است به گونه ای که با نگه داشتن و کشیدن بازیکنان به یک نقطه از زمین حرکت می کنند، ایجاد ضربه شدید و تند تنها با یک لمس امکان پذیر می باشد که یک تجربه منحصر به فرد از بازی فوتبال را برای شما به ارمغان می آورد.
گرافیک فوق العاده زیبای اچ دی، کیفیت صداگذاری حرفه ای تماشاگران، صحنه های بسیار عالی بازی همگی دست به دست هم داده اند تا بهترین فوتبال اندرویدی را در موبایل خود داشته باشید.
برای دانلود بازی بسیار زیبای FIFA 14 by EA SPORTS™ به همراه فایل دیتای ۱ گیگابایتی از سرورهای قدرتمند فارسروید به ادامه ی مطلب این پست مراجعه فرمایید …
نسخه فول و خریداری شده بازی به پست اضافه شد (لطفا فایل نصبی که با رنگ آبی نوشته شده است را دانلود و نصب نمایید)
- دیتای گزارش انگلیسی اضافه شد
ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻣﻨﺎﻇﺮﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪﯼ ﮐﻪ ﺍﭘﻞ ﺑﻬ ﺑﻮﺩ ﯾﺎ سامسونگ یا سونی ﮐﻪ ﻧﺎﮔﺎﻩ ﺷﯿﺦ ﺑﺮ ﻓﺮﺍﺯ ﻓﺮﻭ ﺁﻣﺪﻧﺪﯼ
ﻭ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﺸﺘﮏ ﻓﺮﻭ ﺑﺮﺩﻧﺪﯼ
ﺷﯿﺦ ﮔﻔﺖ ﻧﺘﺮﺳﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﺪ..
ﻫﻤﻪ ﺧﺸﺘﮏ ﺑﺪﺭﯾﺪﻧﺪﯼ ﻭ ﮔﻮﺷﯽ ﻭ ﺗﺒﻠﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﺨﺘﯽ ﺩﺭ آوردندی!
ﺷﯿﺦ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ ﻭ ﺟﯽ ﺍﻝ ﺍﯾﮑﺲ ﺭﺍ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﯿﺐ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻧﺪﯼ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻓﻖ ﻣﺤﻮ ﺷﺪﻧﺪﯼ
از وقتی تلفن هوشمند جدید اپل با حسگر اثر انگشت اعلام وجود کرد زنگ خطرهای امنیت حریم خصوصی در همه جا به صدا در آمد که مردم مراقب باشید این قضیه بودار است؛ اپل هم در مقابل زمین و زمان را به هم دوخت و دم روباه را شاهد آورد که ما اساساً اثر انگشت کاربران را بایگانی نمی کنیم .
نسخه جدید سیستم عامل iOS به تازگی در دسترس عموم قرار گرفته ولی بعد از مدت کوتاهی مشخص شد که نواقص زیادی دارد. اگر تلفن تان دست کسی می افتاد علی رغم قفل بودنِ صفحه، باز می توانست تقریباً به همه اطلاعات داخل آن دست یابد و حتی تماس تلفنی برقرار کند.
ولی من بیشتر تو فکر اینم که آیفونش که تو شارژه نترکه بیچاره از دست میره!!!!
با توجه به اخبار دریافتی، اکنون به صورت قطعی می دانیم مایکروسافت در حال حاضر مشغول کار بر روی آپدیت ویندوز فون ۸.۱ است و قصد دارد به زودی آن را در اختیار کاربران قرار دهد. جدیدترین اطلاعاتی که در این باره درز کرده، حاکی از آن است که مایکروسافت قصد دارد دستیاری صوتی مانند Siri را به ویندوز فون اضافه کند.
اپل در مراسم سه شنبه در کنار دو تلفن 5S و 5C کاورهای خوش رنگی هم معرفی کرد تا هر کس نسبت به ذوق و سلیقه خود تلفن هوشمندش را نمایی بدهد.
آژانس امنیت ملی آمریکا امروز گزارشی را منتشر کرده که در آن به کارمندان مشاغل دولتی این کشور در مورد حجم فراوان بدافزارها و دستگاه های هدف آنها هشدار داده است. بر اساس این گزارش، بیش از 79% کل بدافزار های تولید شده در سال 2012، مربوط به سیستم عامل اندروید بودند. سیمبین با 19% در مقام دوم قرار داشت و سایر پلتفرم ها کمتر از 1% سهم داشتند.
در حالی که سیستم عامل ویندوز موبایل و بلکبری او اس با 0.3% کمترین میزان بدافزار را به خود اختصاص داده است، ویندوزفون 8 به دلیل امنیت بالا جایی در این فهرست نداشته است.
گزارش مذکور علت این حجم بالای حملات را متن باز بودن این سیستم عامل و گستردگی مصرف کنندگان آن ذکر کرده و به آنها هشدار داده که برای در امان ماندن از این حملات، از به روز بودن و روت نبودن دستگاه خود اطمینان حاصل کنند.
شاید فکر کنید که آیفون یک دستیار شخصی امن و مطمئن است که اطلاعات شما را به بهترین نحو حفظ می کند. ولی وقتی در اتاقی پر از ماموران قضایی باشید و آیفون تان تحت توقیف قرار گرفته باشد، از حجم اطلاعاتی که لو می دهد غافلگیر خواهید شد.
وقتی پلیس بتواند، یعنی هکرها هم می توانند و وقتی هکرها بتوانند، یعنی هر کسی که دور و بر شما باشد، با داشتن دانش و مهارت کافی، (شاید حتی به طور بی سیم) می تواند تلفن تان را هک کرده و اطلاعات مختلف را بیرون بکشد.
و البته همه مانند ما خوشحال نیستند که اپل چنین روز بزرگی را پشت سر گذارده و به همین خاطر نمی گذارند نور افکن صحنه نمایش (حتی در این روز) تنها بالای سر کوپرتینویی ها بدرخشد.
تبلت G Pad 8.3 ال جی را در نمایشگاه IFA2013 از نزدیک دیدیم ولی در آن موقع خبری از زمان عرضه به بازار و همچنین قیمت احتمالی آن نبود.
درباره آیفون 5C و قیمتگذاری آن زیاد برای شما نوشته ایم. اپل هر سال پرچمدار سال قبلش را با کاهش قیمت، همچنان ارائه می کرد و آن، محصولی بود که ظاهر پرچمدار جدید را نیز در خود داشت. اما سال گذشته اتفاق عجیبی رخ داد که باعث شد امسال اپل آیفون 5 را بکشد!
سخنگوی اپل روز گذشته در پاسخ به نگرانی هایی در خصوص مشکلات مربوط به حریم خصوصی افراد که پس از معرفی آیفون 5S این شرکت پیش آمده، اعلام کرد اسکنر اثر انگشت در حقیقت تصویر اثر انگشت شما را حتی روی دستگاه تان هم ذخیره نمی کند.
اولین آیفون، با جادوی معرفی استیو جابز، این ایده را از اعماق بالا آورد که «لمسی بودن دستگاه ها» آینده دنیای دیجیتال است، و حالا نسل هفتم آیفون، این ایده را به سطحی دیگر برده.
یکسان ماندن ظاهر آیفون 5S این فرصت را پدید آورده که مهندسان اپل تمام تمرکز خودشان را روی بهبود واقعی سخت افزارهای خفته در درون آن معطوف کنند و در اینجا است که بحث دوربین هم به میان می آید.
• سنسور ۸ مگاپیکسلی با پیکسل های ۱.۵ میکرونی و مساحت ۱۵٪ بزرگتر از سنسور قبلی• گشادگی دهانه لنز f/2.2• محافظ لنز یاقوت، سیستم لنز ۵ لایه• فلش True Tone دوگانه• سنسور با قابلیت روشن سازی پس زمینه (BSI)• فیلتر جاذب مادون قرمز• فوکوس خودکار، تپ برای فوکوس، تشخیص چهره، پانوراما، عکس برداری سریع، و سیستم لرزشگیر عکس
• ضبط ویدیو 1080p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه• قابلیت ضبط ویدیوی اسلو موشن با نرخ ۱۲۰ فریم بر ثانیه• سیستم لرزشگیر بهبود یافته• عکاسی در حین فیلمبرداری• تشخیص چهره• زوم ۳ برابر
اپل به آیفون 5S یک لقب جسورانه داده: آینده گرا ترین آیفون تا به امروز. این محصول در ابعادی مشابه نسل قبل معرفی شده و حتی وزن آن هم تغییری نداشته؛ ۱۲۳.۸ در ۵۸.۶ در ۷.۶ میلیمتر، و ۱۱۲ گرم. ما حسابی به ظواهر دو آیفون جدید اپل پرداخته ایم و حالا وقت آن رسیده تا به درون پرچمدار جدید سرک بکشیم.
انگار مشخص شده که C در آیفون 5C معادل Costly (گران) است!
سال گذشته اپل برای آیفون ۵ مرحوم داک رومیزی ارائه نکرد ولی امسال دوباره به کسب و کار داک سازی برگشته و برای دو آیفون جدیدش داک های رومیزی ساخته. با اتصال کابل لایتنینگ به این داک ها می توانید آیفون خود را بر روی میز به طور ثابت مورد استفاده قرار دهید.
صبر کنید ببینم، اپل در یک روز دو آیفون متفاوت معرفی کرد؟ در یک روز از یک سال؟ جواب این است که بله، و می شود تمشک زرین رازداری را برای این گجت به تیم کوک داد. البته فکر نمی کنیم او از شایعات آیفونی بدش آمده باشد.
بعد از اینکه از مشخصات و چند و چون قیمت iPhone 5C مطلع شدیم، دیگر نوبت به برادر بزرگتر و پر جذبه آن iPhone 5S می رسد که نظرها را به خود معطوف کند. بی طول و تفصیل خاصی سراغ مشخصات پرچمدار جدید کوپرتینو می رویم:
- سه رنگ سپید، طلایی، خاکستری کبود (گرافیتی)- چیپ جدید A7- پردازنده ۶۴ بیتی و گرافیک جدید، ۲ برابر سریع تر نسبت به مدل های قبلی- چیپ M7 برای پردازش داده های حرکتی مثل شتاب سنج و ژیروسکوب- دوربین با لنز ۵ لایه و گشادگی f/2.2 و فلاش True Tone و لرزش گیر- ضبط ویدیو ۱۲۰ فریم بر ثانیه در حالت اسلوموشن- حسگر اثر انگشت با نام Touch ID
بالاخره انتظارها به پایان رسید و اپل نسخه میان رده تلفن هوشمند iPhone را با نام 5C معرفی کرد. مشخصات این دستگاه چندان هم بد نیست و به میان رده های دیگر شرکت ها طعنه می زند:
- پنج رنگ آبی، صورتی، سپید، سبز و زرد- پردازنده A6- نمایشگر رتینا ۴ اینچی- دوربین ۸ مگاپیکسلی در عقب و یک دوربین ۱.۹ مگاپیکسلی برای مکالمه در جلو
طبق سنت همیشگی قبل از مراسم معرفی آیفون های جدید اپل، فروشگاه آنلاین این شرکت با نمایش پیامی در زبان های مختلف از دسترس خارج شد تا مراحل بارگزاری محصولات جدید روی آن انجام بگیرد. پس از رونمایی دست پخت جدید اپل، آنها را بلافاصله در فروشگاه اینترنتی اپل خواهید دید.
به نظر می رسد اپل امروز ۹ رنگ مختلف برای آیفون رونمایی کند که ۲ تا از آنها، یعنی سفید-آلومینیومی و مشکی-ذغالی، تکراری خواهند بود و ۷ رنگ نیز جدید به شمار می آیند.
اگر از علاقه مندان به ماشین بازی باشید، قطعا تا به حال نام بازی های Asphalt را شنیده اید. بازی هایی با گرافیک فوق العاده، که با هیجان کم نظیری مخاطب را مجذوب خود می کند. اکنون کمپانی Gameloft به عنوان سازنده این بازی و یکی از بزرگترین کمپانی های تولید کننده بازی موبایل در دنیا، Asphalt 8 را جهت دانلود در اختیار کاربران قرار داده است.
در ادامه مطلب با توضیحات، تصاویر و یک ویدیو از این بازی همراه نارنجی باشید.
در نسخه جدید که Asphalt 8: Airborne نام دارد، شما نه تنها بر روی خیابان ها مسابقه می دهید، بلکه اکنون با پرش از روی سکو ها، باید در هوا نیز توانایی های خود را به چالش بکشید. مثل همیشه Gameloft در این بازی مجموعه از معبتر ترین خودرو ها را در اختیار علاقه مندان می گذارد. خودروهایی همچون لامبورگینی، بوگاتی، فراری و ... منتظر اشاره ای کوچک از سمت شما هستند تا با سرعت خیره کننده خود، آسفالت خیابان را از جا در آورند.
در نسخه جدید ۴۷ خودرو وجود دارد که حدود ۸۰ درصد آن ها به تازگی به بازی اضافه شده اند. صدای موتور واقعی این خودرو ها ضبط شده تا در حین بازی، تجربه ای نزدیک به واقعیت را در اختیار کاربر قرار دهد. در Asphalt 8 شما می توانید در ۹ مکان مختلف از جمله، ونیس، صحرای نوادا، ایسلند و ... به رقابت بپردازید و از جزییات طراحی هر یک از این مراحل لذت ببرید.
در حالت Career Mode، هشت فصل و ۱۸۰ مرحله در نظر گرفته شده که هر یک از آن ها با موسیقی های هیجان انگیزی همراه می شوند تا تزریق آدرنالین به رگ های شما با وسواس هرچه بهتری صورت پذیرد. در این بازی همچنین قابلیت Multiplayer نیز در اختیار کاربران است که شما می توانید به وسیله آن تا ۸ نفر از دوستانتان را در میدان مسابقه به چالش بکشید.
آسفالت ۸ هم اکنون تنها برای سیستم عامل iOS عرضه شده و کاربران محصولات اپل می توانند آن را با قیمت 0.99 دلار از اپ استور، با حجم ۸۸۴ مگابایت، دانلود نمایند. نسخه اندرویدی این بازی به زودی از راه می رسد و حتی طبق اخبار دریافتی، نسخه ای نیز برای سیستم عامل ویندوز فون عرضه خواهد شد.
به روز رسانی : نسخه اندروید نیز در گوگل پلی قرار گرفت.
ساندار پیچای رئیس بخش اندروید در شرکت گوگل، عکس بالا را در گوگل پلاس منتشر کرده و خبر از دو مورد جدید درباره آینده اندروید داده.
به روز رسانی: Nestlé صاحب برند شکلات KitKat در مقابل استفاده تیم اندروید از این نام برای نامگذاری اندروید ۴.۴ که نوعی تبلیغ رایگان شکلات های آن به شمار می رود، برای گوگل و محصولات سری نکسوس، بر روی بسته بندی های خود تبلیغ خواهد کرد تا به این صورت یک بازی برد-برد برای هر دو شرکت شکل گرفته باشد و در حوزه های نفوذ یکدیگر تبلیغ کرده باشند. داخل بعضی از این بسته بندی ها گیفت کارت گوگل پلی خواهد بود و حتی شانس برنده شدن نکسوس ۷ نیز وجود دارد!
این آقای خندان که می بینید از طرف برخی تحلیلگران متهم است که در دوران مدیر عاملی اش، با تصمیم های مدیریتی مختلف زمینه ساز نپیوستن نوکیا به جرگه تولیدکنندگان دستگاه های اندرویدی شده و با محدود نگه داشتن تلفن های این شرکت به ویندوز فون، عملا راه را برای ارزان خریدن نوکیا توسط ردموندی ها فراهم آورده.
حتما به خاطر دارید که چند روز قبل سونی دوربین های لنزی خودش را معرفی کرد، محصولی که تا چند ماه پیش کسی حدس نمی زد حتی امکان ساختش باشد ولی حالا با قرار گرفتن در کنار تلفن هوشمند یا تبلت، می تواند تجربه عکاسی کاربران را ارتقا دهد.
خریده شدن بخش موبایل نوکیا توسط مایکروسافت به مذاق بسیاری از علاقمندان این شرکت خوش نیامده است و آن را پایانی بر این نام محبوب تلقی می کنند.
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 4184
بازدید هفته : 15928
بازدید ماه : 22102
بازدید کل : 362009
تعداد مطالب : 1032
تعداد نظرات : 253
تعداد آنلاین : 1